Menu

Tapas

Food to share – hip barfood om te delen…

Secreto 07 (topham)     € 20,00
Secreto 07 (super jambon)

Dim sums van varken/kip/scampi’s (6st.)     € 15,00
Dim sums de porc/poulet/scampi (6pcs.)

Kroketjes van het varken met currydip     € 13,00
Croquettes de porc au curry

Toastjes gerookte zalm, sjalot, dille & citroen     € 14,00
Toasts de saumon fumé, échalote, aneth & citron

Calamares met verse tartaar     € 12,00
Calamars avec tartare frais

Bordje « Vongole »     € 14,00
Petite Assiette de « Vongole»

Voorgerechten / Entrées

"De lekkerste garnaalkroketten"
Knapperig van korst, romig en rijk gevuld van inhoud: zo moet een garnaalkroket zijn. De ideale garnaalkroket biedt een perfect evenwicht tussen een krokante, goudgele, korst en een romige vulling!

Ambachtelijke garnaalkroketten met Zeebrugse garnalen/peterselie/citroen – (2st./3st.)     € 20,00/€ 28,00
Croquettes artisanales aux crevettes de Zeebruge/persil/citron – 2pc./3pc.

Ambachtelijke kaaskroketten/peterselie/citroen – (2st./3st.) € 18,00/€ 26,00
Croquettes artisanales au fromage/persil/citron – 2pc./3pc.

Gerookte zalm, sjalot, peterselie, citroen & toast     € 22,00
Saumon fumé, échalote, persil, citron & toast

Kikkerbilletjes in de look     € 18,00
Cuisses de grenouille à l’ail

Escargots de Bourgogne    € 18,00

Scampi Diabolique     € 20,00

Vitello Tonato     € 21,00

Carpaccio van Holstein/truffelolie/rucola/parmezaan/pijnboompitten/zongedroogde tomaat     € 23,00
Carpaccio de holstein/huile de truffle/parmesan/pignon de pin/tomate séchée au soleil

Carpaccio Cœur du Bœuf tomaat / burrata / basilicum / balsamico    € 22,00
Carpaccio Cœur du Bœuf tomate / burrata / basilic / balsamique

Soep van de dag     € 8,00
Potage du jour

Vleesgerechten / Viandes

Selectie van « Monarti »
De vraag naar pure producten staat meer dan ooit bovenaan de wishlist van foodies. Monarti te Roeselare staat als voortrekker van fijne en exclusieve producten al 5 jaar garant voor ‘fine food’ van de bovenste plank.
Olivier Monteyne bouwde met Monarti een netwerk uit vol met ambachtelijke producenten uit binnen- en buitenland. Dat bracht hem tot bij de allergrootste restaurants van het land.

Holstein filet pur     € 39,00
Filet pur de bœuf Holstein

Argentijnse rib-eye     € 37,00
Rib-eye Argentin

Côte à l’os (Selectie van het moment) 2pers. // Dagprijs
Côte à l’os (sélection du moment) 2pers. // Prix du jour

Dark Red Frisona Côte à l’os (30 dagen dry aged) (2 pers.)            € 110,00
Dark Red Frisona Côte à l’os ( 30 jours dry aged ) (2 pers.)

Frietjes/slaatje en saus naar keuze
Frites/salade et sauce au choix

Sauzen: peper / gorgonzola / champignon / bearnaise / choron / kruidenboter
Sauces: au poivres / gorgonzola / aux champignons / béarnaise / choron / beurre aux fines herbes

Supplement ganzenlever     € 8,00
Supplément foie gras

Klassiekers / Les Grands Classiques

Vol au vent van Mechelse koekoek/vers gebakken champignons     € 28,00
Vol au vent au coucou de Malines et champignons sautés

Kalfstong in madeirasaus     € 28,00
Langue de veau à la sauce madère

Stoverij van varkenswangetje met appelmoes     € 28,00
Ragoût de joues de porc/mousseline de pommes

Steak tartaar (handgesneden) Blonde d’Aquitaine    € 28,00
Steak tartare (main couper) Blonde dAquitaine

Frietjes, kroketjes of puree/salade
Frites, croquettes ou purée/salade

Visgerechten / Poissons

Zeetong meunière ± 450gr     Dagprijs
Sole meunière     Prix du jour

Kabeljauwhaasje / witte wijnsaus / gepocheerd ei / spinaziepuree    € 35,00
Cabillaud / sauce vin blanc / œuf poché / puree d’épinards

Paling in ’t groen (wilde rivierpaling)     € 34,00
Anguilles aux vert sauvage fumée

Scampi diabolique 9st.     € 29,00

Zeeuwse mosselen (in het seizoen)     Dagprijs
Moules Zeelandaise (en saison)     Prix du jour

Frietjes, puree, pasta, kroketjes/slaatje
Frites ,purée, pâtes ou croquettes/salade

Salades

Burrata is een verleidelijke, superromige kaas gemaakt van mozzarella en room. Het perfecte ingrediënt voor als je iets bijzonders op tafel wilt zetten.
Burrata is een Italiaanse verse kaas van koemelk die gemaakt is van mozzarella en room. De buitenkant lijkt op een mozzarella, de binnenkant is romig met een gesponnen pasta. Burrata komt oorspronkelijk uit Apulië.

Salade met geitenkaas/spek/chutney/noten     € 25,00
Salade avec fromage de chèvre/lard/chtuney/noisettes

Salade met burrata / parmaham / tricolor kerstomaatjes    € 26,00
Salade avec burrata / jambon de Parme / tomate cerise tricolor

Salade “tomaat garnaal” met Zeebrugse garnalen   Dagprijs / Prix du jour
Salade “tomate crevette” avec des crevettes de Zeebruges

Pasta’s / Pâtes

Zin in een lekkere pasta? Linguini, één van de lekkerste pasta’s, leent zich uitstekend om heerlijke gerechten mee te maken. Linguine (meervoud van Italiaans: linguina, tongetje) vormen een langwerpige soort pasta met een lensvormige doorsnede, gemaakt van durumtarwemeel en zijn breder dan spaghetti.

Linguine ‘’Vongole’’     € 28,00
Linguine ‘’Vongole’’

Linguine truffel     € 28,00
Linguine à la truffe

Linguine “Putanesca” (tomaat / olijven / kappertjes / ansjovis /Parmezaan)    € 26,00 Linguine “Putanesca” (tomates / olives / câpres / anchois / Parmesan )

Linguine bolognaise     € 20,00
Linguine à la sauce bolognaise

Vegetarisch / Végétarien

Linguini met warme groentjes    € 24,00
Linguini avec légumes chauds

Kindergerechten / Menus enfants

Linguine bolognaise     € 15,00
Linguine à la bolognaise

Kipfilet met appelmoes/frietjes     € 16,00
Filet de poulet, mousseline de pommes et frites

Gepaneerde pladijsfilet met verse tartaarsaus en puree ,    € 18,00
Filet de plie pané/sauce tartare frâiche et purée

Extra

Witloofslaatje     € 6,00
Salade de chicon

Tomatenslaatje     € 6,00
Salade de tomates

Warme seizoensgroenten     € 8,00
Légumes de saison chauds

Supplement frieten     € 5,00
Supplément des frites

Informatie betreffende allergenen gelieve het zaalpersoneel te raadplegen
Pour toutes questions concernant les allergènes veuilliez consulter le personel de salle

Bij tafels vanaf 6 personen maximum 4 verschillende gerechten
Pour les tables à partir de 6 personnes maximum 4 plats differents